Cart 0

Pada asalnya kami dikenali sebagai KAD-KADKAHWIN.COM. Kami sudah berada di pasaran kad kahwin dan aksesori perkahwinan selama 10 tahun. Namun tahun 2016, kami telah memperbaharuikan jenama ini sebagai DWEETCARD. Kami berpusat di Seri Bangi, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi sejak 5 tahun dahulu.

Kami secara aktif menerima pesanan melalui talian (online) dan juga di kedai (showroom). Kedai (showroom) kami beroperasi setiap hari termasuk hari Sabtu dan Ahad. Dari pukul 10.30 pagi hingga 5.30 petang. Jika anda mempunyai persoalan atau kemusykilan boleh hubungi di talian pelanggan kami +6017-3424341 atau +603-89123812.

Kami mempunyai pelbagai jenis design mengikut konsep dan citarasa anda. Jika anda memerlukan design custom, kami berlapang dada untuk merealisasikannya.

Selain kad undangan majlis, kami juga menyediakan perkhidmatan lain seperti kotak, canister, bunting, banner, backdrop, welcome board, sticker, tq tag, mock up cheque, guestbook, button badge dan lain-lain lagi. Dan yang paling menarik, semuanya boleh custom mengikut citarasa anda.

Jika anda berada jauh atau kesuntukkan masa untuk ke kedai (showroom) kami. Jangan risau, anda boleh layari website kami www.dweetcard.com. Selain itu, anda juga boleh mendapatkan info terkini di sosial media facebook dan instagram DWEETCARD. Kami menerima tempahan secara talian (online).